بالابر ساختمانی

قیمت بالابر تک فاز ساختمانی

قیمت بالابر تک فاز ساختمانی

قیمت بالابر تک فاز ساختمانی

بالابر ساختمانی چیست؟

بالابر ساختمانی را وسیله یا مکانیزمی گویند که از آن برای حمل، انتقال و جابجایی بار به ارتفاع های مختلف استفاده می کنند. نیروی بالابر در دستگاه های مختلف توسط انواع مکانیزم ها ایجاد می گردد. در هر کدام از بالابرها عواملی مانند قدرت، ظرفیت، قیمت تمام شده، محیط کاری، ایمنی و نوع کاربرد نوع مکانیزم را مشخص می کند.
از بالابر ساختمانی و یا همان بالابر مصالح ساختمانی، همانطور که از نامش معلوم است برای جابجایی مصالح در راستای عمودی در جهت های بالا و پایین می باشد. در این نوع بالابر باکت حمل مصالح به سیمی متصل شده و با شروع کار الکتروموتور می توان عمل جا به جایی بین طبقات را انجام داد.

قیمت بالابر تک فاز ساختمانی

قیمت بالابر تک فاز ساختمانی
قیمت بالابرتک فاز ساختمانی

نام دیگر بالابر ساختمانی، بالابر مصالح یا بالابر کارگاهی می باشد. بالابرهای ساختمانی دارای ظرفیت های متنوعی هستند و در انواع زیر ارائه می شوند:

بالابر ساختمانی 250 کیلویی
بالابر ساختمانی 350 کیلویی
بالابر ساختمانی 500 کیلویی
بالابر ساختمانی 750 کیلویی
بالابر ساختمانی 1000 کیلویی

انواع بالابر ساختمانی شامل بالابر 350، 500، 750 و 1000 کیلویی به صورت تکفاز و سه فاز می باشد و از اجزایی همچون الکتروموتور، گیربکس، پایه و ریل، وینچ (قرقره)، سیم بکسل و جعبه بالابر تشکیل گردیده اند.

قیمت بالابر تک فاز ساختمانی

قیمت بالابر تک فاز ساختمانی
قیمت بالابرتک فاز ساختمانی

مشخصات فنی بالابر ساختمانی یا مصالح بر

 
ظرفیت بالابر (کیلوگرم) توان موتور (اسب بخار) گیربکس بالابر سایز سیم بکسل
بالابر 250 کیلویی 3 86 8
بالابر 350 کیلویی 3 86 8
بالابر 500 کیلویی 5.5 110 8
بالابر 750 کیلویی 7.5 130 10
بالابر 1 تنی 10 150 10

بالابر ساختمانی تک فاز: نیروی مورد نیاز جهت جابجایی مصالح، بوسیله الکترو موتور تک فاز تا توان 3 اسب بخار تامین می شود که با برق 220 ولت شهری قابل استفاده است. در محیط ساخت و ساز شهری که برق تک فاز به سهولت در دسترس است، بالابر ساختمانی تک فاز کاربرد بالایی دارد. نکته مهم در مورد بالابر تک فاز این است که قابلیت جابجایی مصالح تا وزن 300 کیلوگرم را دارد و نسبت به بالابرهای سه فاز ارزان تر می باشد.

قیمت بالابر تک فاز ساختمانی

قیمت بالابر تک فاز ساختمانی
قیمت بالابرتک فاز ساختمانی

بالابر ساختمانی در تمام پروژه های ساخت و ساز برای جابه جایی مصالح بین طبقات استفاده می شود. نام دیگر بالابر ساختمانی ، بالابر مصالح ، وینچ ساختمانی یا مصالح بر است.
خرید بالابر ساختماني با کیفیت و قیمت مناسب برای هر پروژه نیاز است. بالابر ساختماني باید از کیفیت بالایی برخوردار باشد تا در حین کار موجب ایجاد حادثه و متوقف شدن پروژه نشود.

شاید به کارتان آمد!  باکت بالابر

مزایای بالابر ساختمانی یا مصالح بر

دستگاه دارای بازو ها و پایه هایی از لوله های ضخیم، با گوشت زیاد و یک تکه می باشد.
دستگاه قابلیت نصب ترمز و همچنین نصب ریموت کنترل را دارا می باشد.
بالابر های عرضه شده دارای بهترین نوع الکتروموتور با سیم پیچی تمام مس دو خازنه خشک و با کیفیت ترین نوع گیربکس تعویض می باشند.

فروش بالابرتک فازساختمانی
قیمت بالابر تک فاز ساختمانی

نکات مهم در خرید بالابر ساختمانی

قرقره دستگاه به اندازه کافی بزرگ باشد تا بتواند سیم بکسل را به اندازه کافی بپیچاند و از پیچیده شدن سیم دور شفت گیربکس و بوجود آمدن حوادث جلوگیری نماید.
قلاب مورد استفاده در دستگاه، مقاومت مناسب جهت بلند کردن بار را با توجه به ظرفیت بالابر داشته باشد.
سیم بکسل مورد استفاده در دستگاه متناسب با وزن بالابر باشد و از لحاظ کیفیت و مقاومت در سطح مناسب و استاندارد باشد.
لوله ها و پایه های دستگاه که شاسی دستگاه را تشکیل می دهند مقاومت لازم جهت بار را داشته باشند.
کیفیت گیربکس مورد استفاده در دستگاه در سطح مطلوبی بوده و دنده های گیربکس از آلیاژ با کیفیت باشد تا ظرفیت مناسب را جهت حمل بار داشته باشد.
دارا بودن ریلی بلند که باعث ایجاد فاصله مناسب بالابر از ساختمان شود الزامی است، تا از گیر کردن مصالح به بدنه ساختمان جلوگیری بعمل آید.

خرید بالابرتک فازساختمانی
قیمت بالابر تک فاز ساختمانی

نوع و کیفیت سایر اجزای بالابر ساختماني مانند سیم بکسل، گیربکس، جنس پایه ها، قرقره بالابر ، باکت و غیره در تعیین قیمت بالابر ساختمانی بسیار موثر است. طول و نوع سیم بکسل در تعیین قیمت بالابر ساختماني موثر است.
سیم بکسل در دو نوع نتاب و تابیده موجود است که سیم بکسل نتاب، نوع بهتر و گران تر آن است. تغییر نوع کلید بالابر نیز باعث تغییر قیمت آن می شود. معمولا کلیدهای بیسیم از نوع اهرمی آن گران تر هستند.
جنس پایه بالابر ساختماني نیز بر قیمت آن موثر است. پایه های بالابر معمولا از نبشی ۴ و لوله ۶ ساخته می شوند. اگر نیاز به پایه قوی تر باشد، می توان از شاسی سنگین تر و پروفیل برای پایه بالابر استفاده کرد که باعث افزایش قیمت بالابر ساختمان می شود.

 

لیست قیمت بالابر تک فاز ساختمانی
قیمت بالابر تک فاز ساختمانی

جهت استعلام قیمت بالابر تک فاز ساختمانی با کارشناسان میکسر بتن فرهان تماس بگیرید

‫5/5 ‏‫(2 نظر)‬

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: